0

Toppar & tunikor


Välj mellan toppar, tröjor, tunikor, blusar och skjortor i olika längder och storlekar 42-56. Många av våra tunikor och skjortor är lite extra långa och alla finns i stora storlekar, 42-56. Det är snyggt och känns tryggt med en topp eller en tunika med bra passform och skönt material. Vissa av våra modeller är vida och rymliga i modellen, andra mer kroppsnära. Kolla gärna respektive plaggs specifika mått för att lättare hitta den passform du gillar. Plaggets mått hittar du bland bilderna. Tänk på att du behöver lägga till för rörelsevidd när du jämför med dina kroppsmått. Välj och hitta dina långlivade favoritmodeller i stora storlekar här!

Toppar i stora storlekar
Toppar och tunikor i sköna naturliga material är kanske det viktigaste plagget när vi är sugna på förnyelse.
Våra toppar och tunikor är speciellt formgivna för oss med stora storlekar. Vi designar allt speciellt för storlek 42-56.
Här finns plats för runda överarmar, för en stor byst och för mjuka magar. 

Tunikor i din storlek och stil
Om du tycker om byxor med vida ben så passar en kortare topp eller blus bäst. Trivs du bättre i långa tunikor så är de oftast snyggast till en smalare byxa,
men allt handlar om att hitta de proportioner och den passform du själv trivs bäst med. 

Lätt att kombinera
Gillar du mönstrat? Våra unika mönstrade toppar och tunikor finns bara hos oss och är lätta att kombinera med enfärgade toppar och byxor.
Kanske föredrar du enfärgat från topp till tå? Eller att bära lager på lager med en blazer eller en kimono utanpå din topp?
Oavsett om du söker ett kroppsnära linne av bomull eller en ny snygg tunika så hoppas vi att du hittar rätt plagg och passform när du väljer bland våra modeller i stora storlekar.