0

Underkläder och Bandelettes mot lårskav


Här hittar du det allra mest intima och hudnära. Trosor, linnen, tights, leggings av sköna material och i modeller som är speciellt anpassade för kurviga figurer och stora storlekar. De underkläder vi köper in har vi själva längtat efter, testat och stortrivs i. Strumpor av bambu, bomull och ull är skönt för känsliga fötter. Knästrumpor med extra vidd över vaden går hela vägen upp till knä utan att klämma.
Lårskav blir ingen glad av, därför säljer vi originalet Bandelettes - lårbanden som skyddar - i flera olika färger. Vi har också trosor med långa ben och annat som är skönt att bära under kläderna. 

 

Handplockade underkläder

Vi har bra underkläder i stora storlekar som vi handplockat från europeiska och amerikanska producenter. Tights, extra höga maxitrosor och olika sköna strumpor av mjuk bambu-viskos för hudnära komfort. 

Bandelettes mot skavsår

Har du provat Bandelettes som skyddar mot lårskav under kjolen? Bandelettes är den enkla och snygga försäkringen mot skavsår. Den som en gång upplevt våndan av skavande solvarma lår under kjol eller klänning en vacker sommardag vet vad vi pratar om. Vi säljer originalet från USA som garanterat fungerar och höjer humöret. 

Små till stora storlekar

Den praktiska kanske väljer den enkla släta unisex modellen, den mer flärdfulla väljer så klart de i spets. Dessa passar alltså från små till stora storlekar. Demokratiskt och bra! Välj mellan vit spets, svart spets eller beige. Bandelettes säljs i par om två och finns i storlekar från A-F. Det är lårets omkrets som styr storleken. Mät och beställ!