0

Underkläder och Bandelettes mot lårskav


Linnen och leggings av mjuk och skön bomull i vår egen design är speciellt anpassade för kurviga figurer och stora storlekar. Alla underkläder vi köper in har vi själva testat och trivs i. 

Mät och hitta din storlek för det allra mest intima och hudnära. 

Handplockade underkläder

Vi har bra underkläder i stora storlekar som vi handplockat från europeiska och amerikanska producenter. Tights, extra höga maxitrosor och olika sköna strumpor av mjuk bambu-viskos för hudnära, allergifri komfort. 

Bandelettes mot skavsår

Har du provat Bandelettes som skyddar mot lårskav under kjolen? Bandelettes är den enkla och snygga försäkringen mot skavsår. Den som en gång upplevt våndan av skavande solvarma lår under kjol eller klänning en vacker sommardag vet vad vi pratar om. Vi säljer originalet från USA som garanterat fungerar och höjer humöret. 

Små till stora storlekar

Den praktiska kanske väcker den enkla släta unisex modellen, den mer flärdfulla väljer så klart de i spets. Dessa passar alltså från små till stora storlekar. Demokratiskt och bra! Välj mellan vit spets, svart spets eller beige. Bandelettes säljs i par om två och finns i storlekar från A-F. Det är lårets omkrets som styr storleken.