0

Byxor & jeans


En snygg byxa och ett par välsittande jeans är den allra bästa basen i din garderob. Med rätt byxa är resten lätt! Du väljer om du trivs bäst i smala eller vida byxor. Vida byxor passar speciellt bra när dagarna är varma. En välsittande byxa av hållbar kvalitet är alltid en bra början! Prova och jämför! 

Byxor i stora storlekar

Vi har vida lätta och luftiga byxor i egen design men vi köper också in byxor av ett riktigt bra tyskt varumärke som heter Ascari. Klassiska byxor och jeans i stora storlekar med superbra passform. Vi uppskattar den fina passformen och höga kvalitén. Det här är byxor och jeans som passar vuxna kvinnokroppar och håller för daglig användning under flera år. 

Skönaste jeansen någonsin!

Vi har sköna byxor med stretch som bibehåller form och färg tvätt efter tvätt. "De skönaste jeans jag någonsin haft" sa en kund om våra Power jeans. Jeansen har en normalhög midja i klassisk femficks-modell med avsmalnande ben och plats för runda lår och kurviga former. Jeansen är så följsamma att man kan krypa upp i soffhörnan efter en lång dag på jobbet utan att behöva knäppa upp dem. 

Dina nya favoritbyxor?

Är du inte jeanstypen är kanske de raka och smala byxorna det perfekta valet för dig. En del byxor finns i flera benlängder. Ingen kvinna är den andra lik men vi hoppas att du hittar dina nya favoritbyxor i stora storlekar här hos oss.

Smala eller vida ben? 
Till byxor med raka eller vida ben passar det bra med en lite kortare topp som framhäver figuren. Vill du ändå bära något långt till så är det fint att kombinera vida byxor med en kortare topp/t-shirt och bära en lång kimono eller blazer utanpå.