0

Klänningar & kjolar


Här finns klänningar och kjolar i storlekar 42-56. Våra klänningar är designade speciellt för oss i stora storlekar - kurvigt kvinnliga, klassiska, A-linje formade, korta och hellånga. 

Materialen är alltid naturnära, vi undviker syntet för kroppens och miljöns skull. Välj mellan mönstrade långklänningar och klassiska enfärgade klänningar. 

Klänningar med variation

Många av våra klänningar passar även att bära till tights eller en smal byxa om du inte känner dig bekväm med att visa benen. Vi har själv upplevt den panik som kan uppstå när man blir bjuden på bröllop eller annat kalas som kräver ny klänning när man själv känner sig mer bekväm i byxor. Vi hjälper dig!

Klänningar och kjolar för alla tillfällen

Samma klänning kan ge två helt olika intryck beroende på ditt val av skor och andra accessoarer. Kanske trivs du bäst i klänning eller kjol även till vardags? Snygga klänningar som passar bra både till vardags och till festliga tillfällen som ett bröllop eller en examen. Vi har modeller som passar och klänningar som du kan använda många gånger - både till vardag och till fest.