0


AliceDot. - ett svenskägt familjeföretag

Alice & Fay AB med det egna varumärket AliceDot. är ett svenskt familjeföretag drivet av en önskan om att alla kvinnor oavsett storlek ska kunna vara välklädda och känna sig bekväma! Vår specialitet är kläder i stora storlekar (även kallat plus-size) i storlek 42-56. Vi har butik, kontor och lager i Malmö där vi designar våra kläder som vi producerar i Indien tillsammans med familjära partners.

Att låta ditt liv, dina former och dina åsikter påverka oss är det bästa sättet vi vet att utvecklas! 
Cecilia, Fanny och Samuel Alatalo

Hos oss får du alltid personlig service

.

Cecilia

Grundare, VD och designer

Cecilia grundade AliceDot. 2013 och har sedan dess designat våra kläder och accessoarer. Hon jobbar nära våra tillverkare i Indien för att säkerställa kvalité och passform.


Fanny

Kundtjänst & marknadsföring

Fanny har hand om marknadsföring och kundtjänst för AliceDot. Hon svarar gladeligen på dina frågor via telefon och mejl! Se kontaktsidan för att komma i kontakt med Fanny.


Samuel

Lager och orderhantering

Samuel packar, skickar och bekräftar din order. Han berättar för dig när din order är på väg eller din retur är hanterad. Skulle något vara slut hör Samuel av sig till dig!Affärsidé och vision

Affärsidé
”Vi designar och erbjuder hållbara kläder och tillbehör speciellt formgivna för den vuxna aktiva kvinnan och hennes behov av att känna sig välklädd och bekväm hela dagen, varje dag”.

Vision
”Hon känner sig bekväm, snygg och stark i våra kläder. Vi förenklar hennes aktiva livsstil och bidrar till hennes ökade välbefinnande.”