0


AliceDot. - vi gör kläder för oss i stora storlekar 

Alice & Fay AB är ett svenskt privatägt företag som drivs av en önskan om att alla kvinnor oavsett storlek ska kunna känna sig välklädda, bekväma och nöjda med kropp och kläder. Vår specialitet är kläder i stora storlekar 42 - 56.

Den första kollektionen av kläder i stora storlekar (42-56) lanserades i augusti 2013. Sedan 2016 syns vi utåt under det EU registrerade varumärket AliceDot. Vi designar i Malmö och producerar huvudsakligen i Indien tillsammans med familjära partners. Kompletterande plagg och produkter från andra varumärken erbjuder vi gärna - men bara när vi själva först testat och uppskattat dem.

”Vi designar och erbjuder hållbara kläder och tillbehör speciellt formgivna för den vuxna aktiva kvinnan och hennes behov av att känna sig välklädd och bekväm hela dagen, varje dag.”


Här får du personlig service

.

Cecilia

Grundare, VD och designer

Cecilia grundade AliceDot. 2013 och har sedan dess designat och köpt in våra kläder. Cecilia jobbar nära våra svenska kunder och våra producenter för att säkerställa att vi köper och utvecklar rätt material, stil och passform. 

Fanny

Kundtjänst & marknadsföring

 Fanny jobbar sedan en tid på ett annat kul företag i Stockholm där hon har sina två små flickor.  Fanny ställer ofta upp med råd och stöd i sortiments- och marknadsföringsfrågor. Fanny är suppleant i vår styrelse. 

Samuel

Kundtjänst & ekonomi

Samuel har tidigare varit ansvarig för vårt lager och ekonomi. Numera studerar han och hoppar in som vikarie då och då. Han hjälper Cecilia med fakturor, kundservice och administration. Samuel är suppleant i vår styrelse. Vi blir alltid glada att höra från dig!

Att låta ditt liv, dina former och dina åsikter påverka oss är inte bara roligt, det utvecklar oss och gör oss bättre!  


Du når oss via telefon och mejl säkrast måndag - fredag 10-16. 
Kontakta oss på 0760 349300 eller [email protected]

Alice & Fay AB org.nr 556905-3753 Tågmästaregatan 2, 21130 Malmö [email protected] +46 760 349300