0


AliceDot. - ett svenskt familjeföretag

Alice & Fay AB är ett svenskt, familjeägt företag som drivs av en önskan att alla kvinnor oavsett storlek ska ha möjlighet att känna sig välklädda och bekväma. Vår specialitet är kläder i stora storlekar (även kallat plus-size) 42 - 56.

Vi designar i Malmö och producerar huvudsakligen i Indien tillsammans med familjära partners. När vi hittar kompletterande produkter av andra varumärken köper vi gärna in dem - men bara när vi själva testat och uppskattat dem.

“Vi vill att alla kvinnor ska känna sig nöjda med sig själva.
Det är det ambitiösa men enkla
syftet med AliceDot.”

Vår story

Hos oss hittar du snygga plagg i stora storlekar som är designade med utgångspunkt från våra egna och våra vänners erfarenheter. Våra former, vår stil, vår aptit på livet och vår lust att känna oss bekväma och ändå välklädda.

Vi tror inte att vi är ensamma - vi vet att vi är i gott sällskap - vi hoppas att du också vill vara i våra kläder.

”Hon känner sig bekväm, snygg och stark i våra kläder. Vi förenklar hennes aktiva livsstil och bidrar till hennes ökade välbefinnande.”

Kläder för aktiva kvinnor

Vi är aktiva kvinnor som lever aktiva liv, därför bygger vår kollektion på våra egna behov att känna oss bekväma och välklädda. En kombination av tidlös enkelhet och naturliga material är utgångspunkten för vår design. 

Den första kollektionen lanserades i augusti 2013. Sedan 2016 syns vi utåt under det registrerade varumärket AliceDot. Våra kläder är designade i de storlekar vi använder själva, d.v.s. stora storlekar 42-56.

”Vi designar och erbjuder hållbara kläder och tillbehör speciellt formgivna för den vuxna aktiva kvinnan och hennes behov av att känna sig välklädd och bekväm hela dagen, varje dag.”


Hos oss får du alltid personlig service

.

Cecilia

Grundare, VD och designer

Cecilia grundade AliceDot 2013 och har sedan dess designat våra kläder. Hon jobbar nära våra producenter i Indien och våra övriga partners för att säkerställa kvalité och passform.


Fanny

Kundtjänst & marknadsföring

Sedan början av 2020 jobbar Fanny i ett annat företag närmare hennes växande familj och bostadsort. Vi andra delar tills vidare på hennes jobb. Fanny är suppleant i vår styrelse. 


Samuel

Lager, ekonomi och order

Samuel tar hand om våra leveranser, packar, skickar och bekräftar din order. Han berättar för dig när din order är på väg eller din retur är hanterad. Skulle något vara slut hör Samuel av sig till dig!Vi blir alltid glada att höra från dig!

Att låta ditt liv, dina former och dina åsikter påverka oss är det bästa sättet för oss att utvecklas på!


Varmt välkommen till oss.


Vi hoppas du känner dig bekväm, skönt klädd och i mycket gott sällskap.


Alice & Fay AB org.nr 556905-3753 Tågmästaregatan 2, 21130 Malmö +46 760349300