0


AliceDot. - ett svenskt familjeföretag 

Alice & Fay AB är ett svenskt familjeägt företag som drivs av en önskan om att alla kvinnor oavsett storlek ska kunna känna sig välklädda, bekväma och nöjda med kropp och kläder. Vår specialitet är kläder i stora storlekar (även kallat plus-size) 42 - 56.

Den första kollektionen av kläder i stora storlekar (42-56) lanserades i augusti 2013. Sedan 2016 syns vi utåt under det EU registrerade varumärket AliceDot. Vi designar i Malmö och producerar huvudsakligen i Indien tillsammans med familjära partners. När vi hittar kompletterande produkter av andra varumärken köper vi gärna in dem - men bara om vi själva testat och uppskattat dem.

”Vi designar och erbjuder hållbara kläder och tillbehör speciellt formgivna för den vuxna aktiva kvinnan och hennes behov av att känna sig välklädd och bekväm hela dagen, varje dag.”


Här får du personlig service

.

Cecilia

Grundare, VD och designer

Cecilia grundade AliceDot 2013 och har sedan dess designat och köpt in våra kläder. Hon jobbar nära våra producenter i Indien och andra partners för att säkerställa kvalité, stil och passform. 

Fanny

Kundtjänst & marknadsföring

 Fanny är föräldraledig och jobbar numera närmare hennes växande familj och bostadsort. Vi andra delar på hennes jobb men det händer att hon gästspelar hos oss. Fanny är suppleant i vår styrelse. 

Samuel

Lager, ekonomi och order

Samuel sköter delar av vår ekonomi, vårt lager och våra leveranser. Han skickar och bekräftar din order samt håller koll på fakturor och administration. Samuel är suppleant i vår styrelse. Vi blir alltid glada att höra från dig!

Att låta ditt liv, dina former och dina åsikter påverka oss är inte bara roligt, det utvecklar oss och gör oss bättre!  


Du når oss via telefon och mejl säkrast måndag - fredag 10-16. 
Kontakta oss på 0760 349300 eller [email protected]

Alice & Fay AB org.nr 556905-3753 Tågmästaregatan 2, 21130 Malmö [email protected] +46 760349300