0

Jeans & pants


A nice pair of pants and a pair of good-looking jeans is the best foundation of a wardrobe.

Single-colored and patterned pants with extra width we design ourselves and manufacture in India. Other pants and jeans we purchase from a German company who made plus-size jeans and pants with good fit for generations. Jeans and pants with high waist and normal waist are available here. A comfortable pair of pants is a comfortable start to your day!

Byxor i stora storlekar

Klassiska raka byxor och jeans köper vi in inför varje säsong från en tysk producent som tillverkat byxor i stora storlekar med en bra passform i generationer. Till byxor med vida ben passar det bra med en lite kortare topp som framhäver figuren. Vill du ändå bära något långt till så går det fint att kombinera de vida byxor och en kortare topp med en lång kimono utanpå. 

Skönaste jeansen någonsin

Vi har sköna byxor med stretch som bibehåller form och färg tvätt efter tvätt. "De skönaste jeans jag någonsin haft" sa en kund om våra Power jeans. Jeansen har en normalhög midja i klassisk femficksmodell med avsmalnande ben och plats för runda lår och kurviga former. Dessa jeans är så följsamma att man kan krypa upp i soffhörnan efter en lång dag på jobbet utan att behöva knäppa upp dem. 

Dina nya favortbyxor

Är du inte jeanstypen är kanske de raka och smala byxorna det perfekta valet för dig. Välj de ankelkorta eller hellånga byxor. Det som är ankelkort på den ena kan vara hellångt på den andra. Ingen kvinna är den andra lik men vi hoppas att du hittar dina favoritbyxor här.