0

Jeans & pants


A nice pair of pants and a pair of good-looking jeans is the best foundation of a wardrobe.

Single-colored and patterned pants with extra width we design ourselves and manufacture in India. Other pants and jeans we purchase from a German company who made plus-size jeans and pants with good fit for generations. Jeans and pants with high waist and normal waist are available here. A comfortable pair of pants is a comfortable start to your day!

Byxor i stora storlekar

Vi har vida lätta och luftiga byxor i egen design men vi köper också in byxor av ett riktigt bra tyskt varumärke som heter Ascari. Klassiska byxor och jeans i stora storlekar med superbra passform. Vi uppskattar den fina passformen och höga kvalitén. Det här är byxor och jeans som passar vuxna kvinnokroppar och håller för daglig användning under flera år. 

Skönaste jeansen någonsin!

Vi har sköna byxor med stretch som bibehåller form och färg tvätt efter tvätt. "De skönaste jeans jag någonsin haft" sa en kund om våra Power jeans. Jeansen har en normalhög midja i klassisk femficks-modell med avsmalnande ben och plats för runda lår och kurviga former. Jeansen är så följsamma att man kan krypa upp i soffhörnan efter en lång dag på jobbet utan att behöva knäppa upp dem. 

Dina nya favoritbyxor?

Är du inte jeanstypen är kanske de raka och smala byxorna det perfekta valet för dig. En del byxor finns i flera benlängder. Ingen kvinna är den andra lik men vi hoppas att du hittar dina nya favoritbyxor i stora storlekar här hos oss.

Smala eller vida ben? 
Till byxor med raka eller vida ben passar det bra med en lite kortare topp som framhäver figuren. Vill du ändå bära något långt till så är det fint att kombinera vida byxor med en kortare topp/t-shirt och bära en lång kimono eller blazer utanpå.