0

Hej, fint att du hittat hit!
Du är i gott sällskap om du söker kläder i stora storlekar.

Tycker du det är svårt att hitta kläder som passar din stil och storlek? Har du storlek 42-56? Vill du att det ska kännas lätt och roligt att klä sig varje dag? Då har du kommit rätt!

Bekvämt och snyggt - kläder i storlek 42-56.

AliceDot. kläder är designade med utgångspunkt från våra egna och våra kunders erfarenheter. Precis som du vill vi känna oss välklädda alldeles oavsett vad det står på storlekslappen i nacken.

Kläder som känns bra länge.

Material som känns bra mot hud och natur väljer vi allra helst. Modellerna och tygerna är speciellt designade för att sitta snyggt på oss i större storlek. Den enfärgade basgarderoben varierar vi med ett härligt mönstrat plagg - det gör stilen personlig och lätt att förnya från säsong till säsong.

Snabbt och tryggt ska det vara.

Vårt design- och inköpskontor finns i Malmö. På vårt lager i Värnamo får vi hjälp av ett härligt gäng smålänningar. De packar och skickar din order så att du har dina nya kläder inom 2-3 vardagar. Vi gör allt för att du ska känna dig snygg, trygg och säker - både med ditt köp och i dina nya kläder.


Känner du som vi?

Du vet vad du trivs i. Du är trött på att behöva kompromissa med material, stil och passform. Du tycker att det ska kännas lätt och kul att klä dig så att du kan lägga fokus på annat som känns viktigt - familj, arbete, resor, kultur och goda vänner.

Häng med oss här!

En gång i veckan skriver vi om vardagsliv, kropp och kläder. Vi tipsar om nyheter, dolda fördelar och ger dig förtur till speciella erbjudanden. Du avprenumererar lätt om du inte tycker vi tillför något i ditt liv.