0

Hej och välkommen!

Här hittar du kläder i stora storlekar.

Tycker du det är svårt att hitta kläder som passar din stil och storlek? Har du storlek 42-56? Vill du att det ska kännas lätt och roligt att klä sig varje dag? Då har du kommit rätt!

Bekvämt och snyggt - kläder i storlek 42-56.

Våra kläder är designade med utgångspunkt från våra egna erfarenheter. Vi vill känna oss välklädda alldeles oavsett vad det står på storlekslappen i nacken.

Lätt att variera

Vi gör kläder i material som känns bra mot hud och natur. Modellerna och tygerna är speciellt designade för oss i större storlek. De enfärgade baskläderna varierar vi med ett härligt mönstrat plagg - det gör stilen personlig och lätt att förnya.

Snabbt och tryggt

Vi packar och skickar din order från vårt kontor och lager i Malmö. Inom 1-3 vardagar har du dina nya kläder. Vi vill att du ska känna dig snygg, trygg och säker med ditt köp och i dina nya kläder.


Känner du som oss?

Vi är säkra på vilka vi är och vad vi trivs i. Vi är trötta på att behöva kompromissa när det gäller material, stil och passform. Vi tycker att det ska kännas lätt och kul att klä oss så att vi kan lägga fokus på allt annat som vi gillar - arbete, resor, kultur, vänner och goda relationer.

Följ oss här!

Vi mejlar dig veckans kombinationer och våra reflektioner. Vi tipsar om nyheter, klädernas dolda fördelar och ger dig förtur till kampanjer och erbjudanden. Du avprenumererar lätt om du inte tycker vi är till nytta och nöje för dig!