0

Blazers & Cardigans


We offer blazers and cardigans in soft natural materials, all designed especially for plus size shapes. 

When you are wearing a nice blazer or cardigan over a casual top, you feel well-dressed and ready for a day at work or a festive event. Blazers and cardigans suit women who like to wear layer on layer. Stylish, comfortable and easy to vary!

Var redo för allt med en kimono, kavaj eller cardigan. 

Med en snygg kavaj, kimono eller cardigan utanpå en enkel topp känner vi oss redo för både jobb och en spontan after work med vänner. 

Blir du lätt varm så passar det bra att välja en kimono i ett tunnare tyg av naturmaterial och ha en ärmlös topp under. Är du den frusna typen bär du kanske en långärmad topp under. 

En följsam finstickad cardigan brukar passa både varmblodiga och frusna. För oss som har stor byst är det ofta extra snyggt att bära en enkel topp med en öppen eller halvöppen kimono/blazer/cardigan utanpå. 

Variera med lätthet

Din kimono, cardigan eller blazer delar av och ger vertikala linjer som ger ett smalare intryck. Med olika toppar under blir det lätt att variera sin klädstil dag för dag. 

En lång, lätt och luftig kimono är en uppdaterad och kvinnlig version av blazer som passar många. Vi har både mönstrade och enfärgade i stora storlekar.