0

Damkläder stora storlekar - Välkommen till AliceDot.

Fina kläder i stora storlekar

Behöver du lämpliga kläder till affärsresan, festen eller inför ett viktigt möte? Tycker du det är svårt att hitta snygga kläder som passar din storlek? Önskar du att det var lätt och roligt att klä sig?

Då har du kommit rätt! AliceDot. har många snygga och prisvärda plagg som är designade med utgångspunkt från:

  • Våra egna och våra vänners erfarenheter
  • Extra runda former och stil
  • Vår aptit på livet och en lust att känna oss både bekväma och välklädda

Vi tycker att alla kvinnor, oavsett form och storlek, ska känna sig glada och nöjda varje dag när de klär sig! Vår specialitet och passion är att erbjuda kläder i stora storlekar, närmare bestämt kläder i storlekar 42-56. Kolla direkt vad som passar dig och din stil!

Sköna kläder som går att variera

Vi använder material som känns bra mot både hud och natur. Böljande viskos, mjuk modal, stadig bomull och svalt linne gillar vi allra bäst. Modellerna är enkla och okonstlade. Genom att addera och variera den enfärgade basen med accessoarer eller ett mönstrat plagg blir stilen personlig och det blir lätt att variera från dag till dag. Det spar både tid och pengar.

Svensk kvalitetsdesign i stora storlekar

Vårt showroom, kontor och lager finns i Malmö. Här designar vi alla kläder som sedan sys upp i Indien och i Italien tillsammans med familjära partners.

Från Malmö skickar vi din beställning så att den kommer fram så snabbt som möjligt till ditt närmaste uthämtningsställe eller direkt till din brevlåda. I regel tar det bara 1-3 vardagar innan du har dina nya kläder.